AHORA SON LAS LETRAS
MI GUÍA
Dimarts 03 de març de 2015, 22:31

“No vull llençar aquests papers, no són res, però veure la seva lletra m’ajuda a recordar-lo”, em deia ma mare fa uns dies mentre endreçava papers per casa. I a mi se'm va escapar un petit somriure. Em va fer il·lusió adonar-me que ma mare li donava valor a unes curves i unes rectes que el meu pare havia escrit en algun moment. Ma mare pot recordar una part d’ell a través del seu traç. Ho vaig trobar preciós. Potser perquè li recorden les cartes que s’enviaven mentre ell va estar a la mili (sí, quan parlar amb algú volia dir agafar un paper i un boli que delatava el teu estat d’ànim en cada lletra que escrivies) o bé per les notes que corrien per casa amb un simple “t’ha truca’t la idoia”. És igual, el fet és que les curves de les seves a, aquelles i o les rectes de les seves p tant característiques li fan pensar en ell. Sempre em miro amb carinyo les lletres, és una part de la meva professió que m’apassiona, però des d’aquella conversa encara més. He de confessar que jo fa temps que també tinc un fragment de paper escrit per ell donant voltes per casa, com si fos una fotografia que penges a la nevera perquè vols recordar aquell moment.


Em ve de gust acabar el post amb una mica de música. Pels que em llegiu ara per primera vegada i no em coneixeu us diré que m’agrada molt la música, seria de les que crec que puc explicar-me a través de cançons. Comparteixo una llista que tinc a l’spotify, ‘De morts’. Algunes d’elles molt presents aquells dies de setembre ‘reinventados hasta la saciedad’ en què mon pare va morir.

Doncs vinga, blog estrenat!
Idoia Vallverdú    -    Disseny Gràfic    -    vallverdu.idoia@gmail.com