ARA TORNO,
VAIG A LA PELU
Dijous 24 de maig de 2018, 06:37
(((He de dir abans de res que quan vaig penjar aquest post al Facebook em van puntualitzar que no podia comparar dissenyadors d'èpoques tant diferents. Hi tenien raó. Crec però que la idea de fons no és tant descabellada. Em queda pendent fer una entrada comparant persones a dia d'avui.)))

Paula Scher, primera dona dissenyadora gràfica que va entrar a formar part de Pentagram. Pentagram, la mundialment famosa agència. I dius tu, doncs serà que és bona. I entres al Déu dels buscadors, escrius el seu nom per veure què ha fet, i...primera imatge? ella, segona imatge? ella, tercera imatge? ella, quarta imatge? ella, cinquena imatge? ella, sisena imatge? ella. No, no soc un disc ratlla, no, setena imatge? ella i...vuitena imatge? UN TREBALL SEU!!!!, novena imatge? ella de nou :(

Decideixo fer un breu-curt-i-sense-fons-acadèmic estudi i escric en el mateix buscador, només 5 minuts més tard el nom de Joseph Müller. Un senyor important en el món del disseny. I...primera imatge? treball, segona imatge? treball, tercera imatge? treball, quarta imatge? treball, cinquena imatge? oh!, aquí apareix ell, sisena imatge? ell, setena imatge? treball, vuitena imatge? treball, novena imatge? Treball...

Doncs res, que he d'anar més sovint a la perruqueria a posar-me guapa que es veu que el dia de demà sortiré més jo que les meves feines a Sant Google.

Les dones fem coses, algunes cançons que m'agraden molt. Play. / // /// Aquestes captures de pantalla les vaig fer el dijous 19 de març de 2015 a les 07:32. Sí, he trigat una mica a publicar el post.
Idoia Vallverdú    -    Disseny Gràfic    -    vallverdu.idoia@gmail.com